Blog

Informace ze světa e-commerce
Information from the world of e-commerce

Letní novinky ze světa online tržišť

Online tržiště nabírají na popularitě i v České republice. Pojďte se společně s námi podívat na novinky od Allegra a jaké změny proběhly u společnosti Alza.

Retailys na podnikatelské misi v Japonsku a Jižní Koreji

Společnost Retailys se v zastoupení CEO Petra Hellera a COO Alžběty Hruškové zúčastnila v termínu 10.6.-17.6.2023 Podnikatelské mise do Japonska a Jižní Koreji. Zaměření mise bylo zejména na oblast moderních technologií, IoT, AI a metaverse.

Prodávejte jednoduše na 9 trzích Amazonu díky nové službě EEA

Jste aktivním prodejcem alespoň na jednom evropském tržišti Amazon a přemýšlíte, jak expandovat i do dalších zemí Evropy, kde Amazon působí? Nyní můžete díky službě European Expansion Accelerator (EEA) snadno expandovat na všech 9 evropských Amazon tržišť již do 3 pracovních dnů!

EPR registrace v EU: proč a jak ji provést

Extended Producer Responsibility (EPR) neboli rozšířená odpovědnost výrobců je koncept, který řeší odpovědnost výrobců za své výrobky, které mají dopad na životní prostředí. O tom jaká jsou pravidla pro registraci k EPR pro majitele e-shopů a prodejce na online tržištích čtěte v našem článku.

Jak udržet e-shop v době krize? Pomocí diverzifikace příjmů

V našem článku se dozvíte jak nejlépe přečkat nynější krizi e-commerce a ještě z této situace profitovat! Uplynulé čtvrtletí se neslo ve znamení negativních zpráv o stavu e-commerce a z médií se na nás čím dál častěji valí slovo ,,krize´´. Do konce roku 2023 je očekávaná i recese vlivem kulminujících negativních vnějších vlivů...

Spuštění Kaufland Global Marketplace v Čechách a na Slovensku!

V loňském roce jsme se stali jednou z prvních českých oficiálních agentur Kaufland.de a díky integraci do našeho systému jsme zpřístupnili našim klientům snadný prodej na tomto marketplace. Nyní se Kaufland.de transformoval do Kaufland Global Marketplace, což je komplexní řešení „vše v jednom“, umožňující online prodejcům prodávat díky pouze jedné registraci nejen na německém marketplace, ale nyní nově i v Čechách a na Slovensku.

Je váš web opravdu přístupný pro všechny uživatele internetu?

Věděli jste, že je váš e-shop možná „nepřístupný“ až pro 2 miliony lidí z České republiky a téměř 20% populace EU? Důvodem je, že toto číslo představuje lidi s postižením, které jim znemožňuje nákup na webu, který není „přístupný“...

Začněte s přípravami e-shopu na Vánoce včas!

Říkáte si, že sotva jste odložili plavky, už by měl být čas věšet vánoční ozdoby? Ve světě e-commerce štěstí přeje připraveným a ohledně vánočního období to platí dvojnásob! Nezahálejte a začněte s přípravami na nejvytíženější sezónu roku již nyní!

Vyzkoušejte Retailys nezávazně

Nezávazně si vyzkoušejte, jak funguje Retailys, jaké má funkce, a jak vám vyhovuje uživatelské rozhraní. Zdarma si vytvoříte e-shop do 10 produktů a 10 objednávek.
Vyzkoušet zdarma